Het zal je niet ontgaan zijn dat de BITCOIN weer volop in het nieuws is. De koning van alle cryptomunten laat weer van zich spreken.

De belangrijkste reden daarvoor is dat de koers, of waarde, weer aan het stijgen is. Of daarna weer aan het dalen 🙂 Hoe dan ook ik dacht dat we na de laatst bereikte piek in 2017, 20.000 dollar (16.700 euro), alle fuzz wel gehad hadden. Maar nee, inmiddels staat de dagkoers op een duizelingwekkende > 40.000 euro! (d.d. 12-02-2021).

TESLA en Elon Musk zijn nu ook ingestapt en dat geeft een leuke boost aan de koersontwikkeling.

Je hoeft geen crypto wappie te zijn om te weten, de bitcoin kan wel eens heel serieus worden. Zeg je bitcoin, dan volgt de bubbel en de daling koers, maar kijkende naar het verleden is de munt altijd terug gekomen, en hoe!

Geen geld maar goud?

De bitcoin als waardeobject te vergelijken met goud

Betalen met bitcoins?

Hoewel dit heel goed kan is het nog niet doorgebroken. De experts zeggen dat de rol van de elektronische koningsmunt te vergelijken is met die van goud. Een waardeobject veilig opgeslagen in de blockchain. Buiten bereik van centrale banken of inflatoire geldpers.

We leven in een tijd met een historische lage rente en er wordt momenteel astronomisch veel geld gedrukt. En hoe meer geld er gedrukt wordt (zoals bij de dollar & euro) hoe minder vertrouwen. Deze reden, en de almaar toenemende adoptie, maakt dat de vraag naar bitcoins stijgt.

Bitcoins kopen met iDEAL

Wil jij ook eens coins kopen, dan ben je niet de eerste. Kun je cryptovaluta kopen met iDEAL? Zeker, en het is niet eens moeilijk! Er zijn een aantal aanbieders waarbij jij je eerste bitcoin kan kopen gewoon zoals je gewend bent.

Hoe werkt dat dan? Het klinkt ingewikkeld.

Gewoon betalen met iDEAL, betalingsgemak ontmoet cryptovaluta.
STAP 1Gan naar Litebit KLIK HIER
STAP 2Druk op de knop KOOP BITCOIN
STAP 3Vul je gegevens in en bestel.
Drie makkelijke stappen.
Litebit.eu is een bekende Broker waar veel nederlanders crypto kopen.
Voorbeeld hoe snel en makkelijk je kunt kopen bij Litebit met iDEAL.

Let op!

  • Investeer nooit meer dan je je kunt veroorloven om te verliezen
  • Beleggen, zeker met crypto’s is niet zonder risico’s, begin klein
  • Zorg dat jouw ‘wallet’ goed en veilig is opgezet
  • Ben je niet zeker met wat je doet, vraag om hulp van een expert

Geef een reactie