Hooked aan haken! Ben jij verslaafd aan haken? Een superfijne rustgevende hobby en wat een leuke hippe spulletjes kun je zelf maken! Er is heel veel op internet en YouTube te vinden. In het begin is het natuurlijk even goed opletten maar al snel zal je merken hoe rustgevend en ontspannend haken is. 

Gewoon doen!

Maar hoe te beginnen? Uiteraard heb je een goede haaknaald en haakgaren  nodig. 

Deze kun je goed online bestellen! Dus niks houdt je tegen om aan de “ haak” te gaan. Het begint bij het leren van de basissteek. Kijk hiervoor op YouTube. In het begin is het vooral oefenen met de verschillende steken. Zoals de Duitsers zeggen; übung macht Meister! Oftewel oefening baart kunst! En zo is het ook met haken. Iedereen kan het leren. Ben je bekend met de basissteken dan gaat het echte werk beginnen. Je kunt nu uit talloze haakpakketten kiezen en aan de haak gaan. Er zijn pakketten met video’s, superhandig om het echt onder de knie te krijgen. Keuze genoeg! Knuffels, woonaccessoires, sjaals, kussens, wat jij maar leuk vindt! 

Tip; begin vooral met iets wat jij leuk vindt en ook belangrijk, het moet vooral ontspannend zijn! Haken is namelijk superleuk! Succes!

Heartmeltingcreations

Wil je niet zelf aan de slag kijk dan eens op FB instagram bij “ heartmeltingcreations” van Michaela! Bij Michaela koop je de mooiste haakcreaties en eerlijk gezegd je kunt oefenen, oefenen en nog eens oefenen maar zo mooi en perfect zal ik het nooit krijgen! Leuk voor jezelf maar ook heel leuk om cadeau te geven en krijgen. 

Facebook: https://www.facebook.com/Heart-Melting-Creations-177810629479692/

Instagram: https://www.instagram.com/heartmeltingcreations/

Reacties on Haken is hip

Geef een reactie