Een absolute must read! Een bijzonder intrigerend en meeslepend verhaal dat je in één adem uitleest. Graag raden wij jou het lezen van dit bijzondere boek aan.

De schrijfster weet op een prettige manier de lezer mee te nemen in haar levensverhaal. Helder en prikkelend lezen de woorden weg en je zal verrast zijn. Dit bijzondere verhaal zet zeker tot denken.

https://www.nathasja-schadron.nl/boek/Boek

Samenvatting

‘Morgen zal het vrede zijn’ vertelt het opmerkelijke levensverhaal van Nathasja Schadron (1971).

Op 17 april 1945 wordt Vaassen, waar Nathasja 26 jaar later ter wereld komt, na vijf lange oorlogsjaren bevrijd van het naziregime. Terwijl daar de herwonnen vrijheid wordt gevierd, wordt op dat moment aan de andere kant van het land, in de duinen bij Bloemendaal, een jonge vrouwelijke verzetsstrijder gefusilleerd.

De levens van Nathasja en de jonge verzetsstrijdster lijken op miraculeuze wijze met elkaar te zijn verbonden. Een dappere en diepgaande zoektocht naar waarheid, geluk en liefde brengt hun levenslijnen samen op een winterse dag in 2019.

‘Morgen zal het vrede zijn’ is een ontroerende, meeslepende en inspirerende autobiografie waarbij de schrijver een opeenstapeling van mystieke ervaringen meemaakt die haar kijk op het leven voorgoed verandert.

Nathasja Schadron schrijfster “Morgen zal het vrede zijn”.

Geef een reactie