Februari een maand die er een beetje tussen hangt. De lente lijkt nog ver weg. Dus een gezellig terrasje pakken zit er helaas nog niet in. Wat ga je doen om toch een lekker dagje uit te hebben?

Uitwaaien is goed voor iedereen

Vandaag berichten we over Ouddorp. Niet alleen maar bekend van het leuke vakantiepark Landal Stand Resort Ouddorp Duin. Je kunt er ook verrassende dingen doen! Wij schrijven over een wandelroute nabij.

Het schitterende Landal Resort Ouddorp Duin is een bezoek waard en nabijgelegen (foto Landal)
De wandelroute is goed aangegeven

Bunkerroute de Punt

Verscholen maar zeer goed te bereiken en een bezichtiging waard. De oude Duitse bunkers uit de tweede wereldoorlogen zijn goed bewaard gebleven. Je loopt via een uitstekend aangegeven route dwars door wat eens een stevige militaire verdediging was.

Terwijl je een frisse neus haalt leer je steeds meer over recente geschiedenis (die gelukkig voorbij is). en is de bunker route te kort voor je? Het strand ligt vlakbij, dus even de zeelucht proeven en je heen door de wind, heerlijk!

Google review

https://g.co/kgs/zMJwzC

Kijk maar eens naar de ervaringen van anderen. Ook voor kinderen is dit een geschikte plek om te bezoeken. Handig dat je meteen de weg kunt opzoeken.

Toegang is gratis

Echt waar 🙂 Parkeren is goed te doen en je beleeft een mooi dagje uit.

Geef een reactie