Ja, ja, zondagmiddag. Dus moeders heeft geen zin om te koken. De hele week ben ik druk geweest dus mijn hoofd staat niet naar uitgebreid achter de potten en pannen te staan.

Kids hebben honger

We doen het allemaal wel eens, lekker wat eten afhalen of laten bezorgen. Hier in ons huis komt de wereldberoemde Italiaan geregeld langs 🙂 Een, twee, drie Pizza! Wonderbaarlijk lekker en makkelijk.

Of toch niet..?

Wij hebben al heel veel pizza snijders geprobeerd, en elke keer breek je zo’n beetje je arm tijdens het snijden van de pizza-punten. Kijk uit dat je niet uitschiet! Wat een spelbreker, de met warme liefde gebakken pizza en ook nog eens door manlief opgehaald van de locale dorp Italiaan. Een culinair kunstwerk met verfijnde smaken, kruiden en mooi voorkomen wordt aan stuk gesneden door een knullig, slecht rollende snijder.

Pizzaschaar
Knip een pizzapunt!

De Pizzaschaar

Eigenlijk een grote onbekende en ontbreekt daarom in menig keuken. Maar oh zo handig! Wij hebben deze in Deventer tijdens de kerstboodschappen gekocht. En is nu al een onmisbaar keukenhulpje. Misschien kan iedereen die wel kan gebruiken. Eet je pizza? Knip de punten op maat! 🙂

De handige GEFU Pezzo Pizzaschaar

Welk merk?

Om eerlijk te zijn, er is vrij veel keuze. Wil je een afzichtelijk exemplaar met kermis uitstraling? Die is er. Wij kozen voor degelijkheid. De GEFU Pezzo Pizzaschaar, als je op deze naam zoekt in Google kun je hem al vinden, jouw nieuwe keukenvriend. Duur? Wel nee, tot 20 euro is de investering, en geloof mij je er krijgt er een hoop gemak voor terug.

Voorbij zijn de dagen van moeilijk snijden. Lekker genieten met een Italiaanse wijntje erbij.

Heb ik je al verteld dat de schaar makkelijk schoon te maken is? Ook een mooi voordeel ten opzichte van de ouderwetse pizzasnijder. De winnende pizzaschaar is uit elkaar te halen en gaat makkelijk de vaatwasmachine in.

Eet smakelijk!

Pizzaschaar in actie!

Geef een reactie